Hitta din semester här
min. 12 timmar 4* hotell Direktflyg t/r

Tennis & padel semester i solen

Låt dagen börja med idén att du kan spela tennis eller paddla resten av dagen, njuta av livet och vädret - och kanske till och med återvända hem som en ännu bättre tennis- eller padelspelare. Det är något speciellt att göra en aktivitet som du älskar utomhus i solen med andra. Du får träning, sol, ha kul och få nya vänner. På Sun Smash Vacations är vi specialiserade på att arrangera tennis- och padeltours för alla.

Träning

Oavsett om det är tennis eller padel, träningen sker alltid i en av de bästa klubbarna i området och ditt hotell ligger nära klubben. De flesta klubbar som vi använder har många andra faciliteter förutom tennis och paddel.

Tränare

Du tränar minst 10 timmar med en professionell tränare i antingen paddla eller tennis. Tränarna fokuserar också på mental- och spelstrategin. Du får alltid minst en timme mental / strategisk träning. Utöver detta kommer det att finnas två timmars miniturnering och möjlighet att självträna.

Costa del Sol

Alla våra padel- och tennisresor är till Costa del Sol. Här är det hetaste och soligaste klimatet hela året i Europa. Costa del Sol har mer än 320 soldagar. Det var också här padel startade och det finns många härliga tennis- och padelklubbar. Kom och njut av spelet, träffas och vädret med Sun Smash Vacations.

Vilken typ av resor

Spelar du tennis eller padel? Är du vuxen eller barn? Är du nybörjare eller tränad? Om du reser ensam, som ett par, som en grupp, som en familj, har vi semestern till dig. . dig.

Tennisferier

läs mer

Tennissemester

Vi har tennissemester med 4 och 6 nätters varaktighet. Du kommar att spela tennis i minst 12 timmar med en professionell tennisträner. Om du är nybörjare eller erfaren kan du gå med. Du är indelad efter nivå. Du får alltid mycket sol och bra kameraderi.

Padelferier

Läs mer

Padesemester

Vi har padel semester med 4 och 6 nätters varaktighet. Du kommar att spela minst 12 timmars padel med en professionell padelträner. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kan du gå med. Du är indelad efter nivå. Du får alltid mycket sol och bra kameraderi.

Klubture

läs mer

Klubbtur eller affärsresa

Vill du ha en resa för din klubb eller ditt företag? Vi kan arrangera klubbturnén där fokus ligger på tennis eller padel eller kanske ditt företag vill arrangera ett teambuilding event, så kontakta oss.

Alla våra datum

Här kan du se alla våra datum för vår padel och tennis semester. Om det inte finns någon som passar dig, oroa dig inte, det kommer alltid fler.

27/3-31/3 2020

Padelsemester med en vistelse på Higueron Hotel Malaga by Hilton. Avresa från Stockholm. 11 700 SEK

Fler datum kommer snart

Padelsemestrar av olika längd

Fler datum kommer snart

Padelsemestar av olika längd

Fler datum kommer snart

Tennissemester av olika längd

Fler datum kommer snart

Tennissemester av olika längd

Fler datum kommer snart

Tennissemester av olika längd

Select your currency
SEK Svenska kronor